Αυτή η κρέμα πορτοκαλιού παράγεται απευθείας από τη φλούδα και τη σάρκα των πορτοκαλιών και των ελιών (χυμός ελιάς) και αποκλειστικά μέσω φυσικών διαδικασιών (επιλογή-πλύσιμο, μαλάκωμα, θρυμματισμός, χτύπημα-κοσκίνισμα, μαγείρεμα-παστερίωση και συσκευασία και ετικετοποίηση). Αυτό το προϊόν, καθώς είναι φτιαγμένο αποκλειστικά από φυσικά προϊόντα, απαιτεί την προσαρμογή των συστατικών για να επιτευχθούν τα επιθυμητά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος, εκτός από τη διατήρηση όλων των ιδιοτήτων, βιταμινών, αρωμάτων και φυσικών συστατικών που υπάρχουν. Η κρέμα είναι εντελώς φυσική και παρασκευάζεται με συστατικά που προέρχονται από ζαχαροκάλαμο, πορτοκάλια και ελιές, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών ή τεχνητών γλυκαντικών. Μπορεί να περιέχει μικρά κομμάτια φρούτων. Περιέχει λιγότερο από 10% πρόσθετα σάκχαρα. Αυτή η κρέμα συνδυάζει τις ποιότητες του πορτοκαλιού και της βιταμίνης "C" του με αυτές του χυμού ελιάς, ο οποίος περιέχει πολυφαινόλες και προέρχεται από το μέρος
Αυτός ο εξοπλισμός χρησιμοποιείται συχνά για την δοσολογία μαρμελάδων, γιαουρτιών, μελιού, κρεμών, χυμών, πατέ, σαλτσών και πουρέδων, ακόμη και όταν αυτά μπορεί να περιέχουν κάποιες στερεές σωματίδια, εφόσον είναι αναμεμειγμένα ομοιόμορφα.
Διαθέτει έως 8 στόμια πλήρωσης.
Η κρέμα πορτοκαλιού προέρχεται από το πορτοκάλι και το ελαιόλαδο, και αποκτάται μόνο μέσω φυσικών διαδικασιών (επιλογή-καθαρισμός, ζύγιση, ανακύκλωση, ανάμειξη-κοσκίνισμα, παστερίωση και συσκευασία και ετικετοποίηση). Αυτό το προϊόν, που είναι εντελώς φτιαγμένο από φυσικά προϊόντα, απαιτεί την προσαρμογή των συστατικών για να επιτευχθούν τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος, καθώς και η διατήρηση όλων των υπαρχουσών ιδιοτήτων, βιταμινών, αρωμάτων και φυσικών συστατικών. Η κρέμα είναι εντελώς φυσική και παρασκευάζεται από ζάχαρη, πορτοκάλι και συστατικά από ελαιόδεντρα, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών ή τεχνητών γλυκαντικών. Μπορεί να περιέχει μικρά κομμάτια φρούτου. Η προστιθέμενη ζάχαρη είναι λιγότερο από 10%. Αυτή η κρέμα συνδυάζει τα χαρακτηριστικά του πορτοκαλιού και της "C" βιταμίνης του, καθώς και του ελαιόλαδου, το οποίο περιέχει πολυφαινόλες και είναι φτιαγμένο με διαλυτές σε νερό ελαιόλαδες που προκύπτουν από την άλεση. Στη συνέχεια, υποβάλλεται σε μια διαδικασία παστερίωσης και συγκέντρωσης, για να διασφαλιστεί το προϊόν.
Αυτή η κρέμα πορτοκαλιού παρασκευάζεται απευθείας από τη φλούδα και τη σάρκα πορτοκαλιών και ελιών (χυμός ελιάς) χρησιμοποιώντας μόνο φυσικές διαδικασίες (επιλογή-πλύσιμο, μαλάκωμα, θρυμματισμός, ανάμειξη-κοσκίνισμα, μαγείρεμα-παστερίωση και συσκευασία-ετικετοποίηση). Δεδομένου ότι αυτό το προϊόν παρασκευάζεται εξ ολοκλήρου από φυσικά συστατικά, γίνονται προσαρμογές στα συστατικά για να επιτευχθούν τα επιθυμητά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά και να διατηρηθούν όλες οι υπάρχουσες φυσικές ιδιότητες, βιταμίνες και αρώματα.
Η κρέμα είναι εντελώς φυσική και παρασκευάζεται με συστατικά από ζαχαροκάλαμο, πορτοκαλιές και ελιές, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών ή τεχνητών γλυκαντικών. Μπορεί να περιέχει μικρά κομμάτια φρούτων. Περιέχει λιγότερο από 10% προστιθέμενη ζάχαρη.
Αυτή η κρέμα πορτοκαλιού προέρχεται απευθείας από την φλούδα και την σάρκα των πορτοκαλιών και από τις ελιές (χυμός ελιάς) και μόνο μέσω φυσικών διαδικασιών (επιλογή-πλύσιμο, μαλάκωμα, θρυμματισμός, χτύπημα-κοσκίνισμα, μαγείρεμα-παστερίωση και συσκευασία και ετικετοποίηση). Αυτό το προϊόν, καθώς είναι εντελώς παρασκευασμένο με φυσικά προϊόντα, απαιτεί προσαρμογή των συστατικών για να επιτευχθούν τα επιθυμητά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος, καθώς και για να διατηρηθούν όλες οι ιδιότητες, οι βιταμίνες, τα αρώματα και τα φυσικά στοιχεία που υπάρχουν.
Η κρέμα είναι εντελώς φυσική και παρασκευάζεται με συστατικά που προέρχονται από ζαχαροκάλαμο, πορτοκαλιές και ελιές, χωρίς προσθήκη συντηρητικών ή τεχνητών γλυκαντικών. Μπορεί να περιέχει μικρά κομμάτια φρούτου. Περιέχει λιγότερο από 10% προστιθέμενης ζάχαρης.
Αυτή η κρέμα συνδυάζει τις ποιότητες του πορτοκαλιού και της βιταμίνης "C" του με αυτές του χυμού ελιάς, ο οποίος περιέχει πολυφαινόλες και παρασκευάζεται από την υδατοδιαλυτή μερίδα της ελιάς που αποκτάται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.